Hawaiiansk massage

En mjuk avslappnings massage passar dig som vill varva ner i en stressig vardag. Jag arbetar med mjuka rörelser och med ett lättare tryck på kroppen. Avslappningsmassagen har också en lugnande effekt på nervsystemet. Denna massage lämpar sig för de som inte vill ha hård massage , utan bara en lugn avslappnande stund.Även för dom med led och muskelvärk.

Koppning

Koppnings behandlingen är en effektiv metod för spända muskler och vid värk. Där man med hjälp av vakuum jobbar med att öka cirkulationen i bindväv och muskelatur.

En flera tusen år gammal teknik där vi har

möjlighet att behandla:

  • Spända muskler
  • Nacke, armar, axlar
  • Ökar cirkulation
  • Celluliter
  • Immunförsvaret

Koppar sugs fast på huden och förs över olika områden på kroppen. En djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, ökar cirkulation av blod och lymfa och stärker immunförsvar.


OBS!

Koppning är inte lämpligt vid

-hudproblem

-akuta inflammationer

-hjärtproblem

-intag av blodförtunnande mediciner

-graviditet eller amning

Öronakupunktur

Grundtanken i modern öron akupunktur är att varje kroppsdel har en motsvarande reflexpunkt i örat som kan användas både för anamnes och behandling. Det är vid obalans/smärta som punkten är aktiv, då sätter vi en nål eller kulplåster på den aktiva punkten som åtgärd för exempelvis stress eller ryggskott

  • Åtgärdar samma tillstånd som under högteknologiska akupunkturen

Öronakupunktur NADA

30 minuter

Pris: 300 kr

Access bars

Bars (punkter) en behaglig och avslappnande/avkopplande energiprocess som sätter igång energiflödet i kroppen. Det finns 32 bars (punkter) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, uppfattningar vi har/haft om någon/något.


Acces Bars

45 minuter

Pris: 600 kr

Änglahealing

Under en änglahealing jobbar jag tillsammans

med änglarna & healing-guiderna.

Jag fungerar som en länk mellan dem och dig,


Under behandlingen strömmar

universums läkande energi genom mina händer

till din kropp och in i dina olika chakra.

Änglarna sprider sitt änglaljus över dig.

Healingen löser upp blockeringar och skapar balans i kroppen

Änglahealing är en ljus, djup och kärleksfull healingmetod.


Healingen ger läkande energi så att dina chakran komma i balans - för inre harmoni.

Änglarna ger din aura kraft och skänker dig

harmoni, trygghet och lugn.


Änglahealing

60 minuter

Pris: 675 kr

90 minuter

Pris: 975 kr


HÅRMINERALANALYS

Öronljusbehandling

Vid behandling med öronljus så värms

örats inre väggar och vaxet mjukas upp. Den uppvärmda luften skapar ett vakuum och ett sug (en skorstenseffekt). Detta hjälper till att transportera bort överflödigt vax, vätska och andra föroreningar och dessutom återställs korrekt spänning i trumhinnan. Tack vare att konen berikats med propolis, ett naturligt antibiotikum, uppstår även en skyddande effekt i örat som förstärker det naturliga försvaret.


Öronljusbehandling

30 minuter

Pris: 400 kr


Undrar du varför du är ständigt trött,din träning inte ger förväntat resultat, du alltid är sugen på choklad eller annan föda, din sexlust minskar, du har blivit ljuskänslig, du har svårt att bli gravid, du har svårt att slappna av, du har besvär med sömnen, du har svår pms. Svaret kan finnas i håret!


Med hårmineralanalysen kan man på ett unikt sätt förstå den inre miljön i kroppen under en längre tidsperiod. Den kan också avslöja eventuella problem innan kliniska symtom uppträder. Därför ger analysen en god grund för att förebygga ohälsa.


Alla kan ha nytta av att göra en hårmineralanalys, resultatart ger en god inblick i den egna hälsan. Den som har mest nytta av att göra en hårmineralanalys är en person som:


Mår dåligt utan att hitta orsaken

Stressar mycket (fysiskt eller psykiskt)

Äter en obalanserad diet

Tar kosttillskott

Vill förebygga sjukdomar

Är särskilt intresserade av sin egen hälsa

Analysresultaten ger en bra bild av kroppens inre miljö. Den avslöjar kroppens näringsstatus, metaboliska typ, viktiga hormonbalanser och visar hur effektivt kroppen hanterar de olika näringsämnena. Den visar även ansamling av tungmetaller och toxiciteter som t.e.x. kvicksilver, bly och arsenik samt hur väl man avgiftar dessa.


Hårprovet klipps från nacken på flera ställen endast 2-3 cm av det hår som är närmast hårbotten används. Efter ca 3 veckor är analysen klar och tillsammans går vi igenom resultatet: Det brukar ta ca 30-60 min.


OBS! Permanentat, färgat eller blekt hår kan inte användas. Invänta ny utväxt av håret under ca 6-8 veckor. Använd ej heller medicinska schampon innan provtagning.

Hårmineralanalys Pris 1700 kr ca 30 minuter

Läs mer om hårmineralanalys på www.harmineralanalysen.se